Lifetime
Streamline

Velkommen til STREAMLINE

STREAMLINE er et dansk handelsselskab der formidler kvalitets produkter til det nordiske marked. Vi er bl.a. eksklusiv agent for LIFETIME PRODUCTS, USA samt BIHOS, Italien. Begge firmaer revolutionerer konstant verdensmarkedet med deres innovative produkter.

Streamline
klapbord basket

LIFETIME, USA – verdens største og førende producent af klapborde og klapstole:

I 1995 opfandt LIFETIME det første klapbord og bænkesæt hvor bordpladen er lavet af ”blow molded” polyethylen.
Som de første i Europa præsenterede vi denne type klapborde og klapstole allerede i 1999.
De originale klapborde, klapstole og stabelstole fra LIFETIME er fremstillet af 100% ny polyethylen. OBS! - De fleste kopi producenter tilsætter bl.a. kalk og andre tilsætningsstoffer for at billiggøre deres produkter, desværre kan dette ikke ses på et billede, men det gør at møblerne bliver væsentlig svagere. De patenterede stel har markedets kraftigste pulverlakering og de højeste max. belastninger. Derfor er LIFETIME’S klapbord, klapstol og stabelstol det sikre valg.
Ingen andre plastborde og klapstole på det europæiske marked er godkendt af det Amerikanske møbel testcenter BIFMA – din sikkerhed for holdbarhed og topkvalitet.
Med et klapbord, en klapstol eller en stabelstol fra LIFETIME, får du den bedste kvalitet til professionelt brug!
Vi er stolte af at kunne tilbyde markedets største og bredeste udvalg inden for klapborde samt de unikke sammenklappelige bænkesæt.

LIFETIME, USA  - verdens største og førende producent af basketball kurve:

I en garage i staten UTAH, USA opfandt grundlæggeren af LIFETIME i 1986 verdens første flytbare/højdejusterbare basketball kurv.
LIFETIME er en moderne virksomhed der konstant revolutionerer verdensmarkedet med innovative basket kurve - bl.a. kan nævnes LIFETIME’S nye patenterede backboard ” Shatter Guard ”  der er ”UNBREAKABLE ” og 30 gange stærkere end akryl.
Alle vores basketkurve er produceret i USA – din garanti for kvalitet.
LIFETIME er ” # 1 brand ” med over 9 mill. solgte basketballkurve.
Er du basket elsker, er kun det bedste godt nok – derfor er en basketballkurv fra LIFETIME det rigtige valg.

kajak Calzuro Clog

LIFETIME – en af verdens største og førende producenter af kajakker:

LIFETIME kunne i 2010 tilføje en helt ny produktlinje til deres i forvejen store sortiment - da opfinderen af sit on top kajakken TIM NIEMIER, DRAGONFLY INNOVATIONS blev en del af LIFETIME. Allerede året efter blev den populære kajak producent EMOTION KAYAKS også medlem af LIFETIME familien.
 Alle kajakker fra LIFETIME bliver produceret i USA – det omfattende kajak program tilbyder både 1-2 samt 3 personers kajakker. 
LIFETIME’S kajakker er fremstillet i 100% ny polyethylen og er UV beskyttet. BEMÆRK: en kajak fra LIFETIME leveres komplet med pagaj og hvor dette er muligt - ryglæn. Alle kajakker er utrolig stabile og egner sig derfor perfekt til nybegynderen – børn -  sjov på vandet og fiskeri.

 

Calzuro clogs er sandsynligvis verdens mest hygiejniske fodtøj:

Den Italienske producent BIHOS præsenterede allerede i 1986 Calzuro Clogs. En nyhed der som det eneste fodtøj i verden kan autoklaveres op til 138 gr.
Calzuro clogs kan også vaskes i almindelig vaskemaskine ved alle temperaturer!
I 1999 introducerede vi Calzuro clogs i Skandinavien. Calzuro efterspørges specielt i de brancher hvor der stilles store krav til hygiejnisk, praktisk, behageligt og sikkert fodtøj.
Calzuro clogs benyttes især på hospitaler og i medicinalbranchen.
Calzuro clogs er fremstillet af en patenteret gummiblanding der hverken indeholder latex eller PVC, de er antistatiske og skrid hæmmende.