Fri levering over 5.000 kr ex. moms

5 års produktgaranti

Leverandør siden 1999

LIFETIME mobil basketball stander Model 90819

Denne mobile basketball stander, model 90819, er ideel til både skoler og institutioner.

Den er nem at flytte rundt og kan justeres i højden fra 2,28 m til 3,05 m, hvilket gør den velegnet til spillere i alle aldre.

Standeren har en robust konstruktion med solide stålrør og en base, der sikrer stabilitet.

Basketpladen er lavet af vejrbestandig high-density polyethylene, hvilket gør den perfekt til det danske klima.

Med en vægt på kun 27 kg er systemet meget kompakt og let at håndtere.

Basketkurven har en diameter på 45 cm og kommer med et vejrbestandigt net.

Varenummer 90819 Kategori

Beskrivelse

Lifetime Mobil Basketball Stander Model 90819 – En Kombination af Kvalitet og Funktionalitet

Hvis du leder efter en robust og praktisk mobil basketball stander, der er perfekt til både skoler, institutioner og haller, så er Lifetime mobil basketball stander model 90819 det oplagte valg. Denne stander er fremstillet med amerikansk kvalitet, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og funktionalitet. I denne tekst vil vi se nærmere på, hvorfor denne basketball stander er et fremragende valg for alle, der ønsker en pålidelig løsning til deres basketballspil.

Amerikansk Kvalitet og Holdbarhed

En af de største fordele ved Lifetime model 90819 er dens amerikanske kvalitet. Lifetime er en velrenommeret producent af sportsudstyr, og deres produkter er kendt for at være fremstillet af materialer, der kan tåle hård belastning og daglig brug. Dette gør modellen perfekt til både indendørs og udendørs brug i skoler, institutioner og sportshaller.

Standeren er lavet af robuste materialer, der er bygget til at modstå både det danske vejr og intens brug. Den stærke konstruktion gør det muligt for både børn og voksne at spille basketball uden at bekymre sig om, hvorvidt standeren kan holde til det. Lifetime har designet denne model med fokus på holdbarhed, hvilket gør den ideel til brug på tværs af forskellige aldersgrupper og spilleniveauer.

Smart og Mobil Design

En af de store fordele ved Lifetime model 90819 er dens mobilitet. Denne mobil basketball stander er designet til at være nem at flytte rundt, hvilket gør den ekstremt fleksibel i brug. Hvis du har brug for at flytte standeren fra en hal til en anden eller fra udendørs til indendørs brug, kan det gøres uden besvær. Standeren er udstyret med hjul, der gør den let at transportere, selv over længere distancer.

Dette smarte design betyder, at du kan placere standeren hvor som helst, det er mest praktisk, og flytte den igen uden at skulle bekymre dig om tungt udstyr eller komplekse opstillinger. Den kompakte størrelse gør også, at den ikke fylder meget, når den skal opbevares, hvilket er ideelt, hvis du har begrænset plads.

Justerbar Højde for Ultimativ Fleksibilitet

Lifetime model 90819 er designet til at være yderst fleksibel, når det kommer til justering af højde. Standeren kan justeres fra en højde på 228 cm til 305 cm, hvilket betyder, at den passer til spillere i alle aldre og niveauer. Den højeste højde på 305 cm er den officielle højde, der bruges til professionelle basketballkampe, så du kan være sikker på, at du træner og spiller under realistiske forhold.

Den nemme højdejustering gør det muligt at tilpasse standeren til forskellige grupper af spillere hurtigt og uden besvær. Dette gør modellen ideel til skoler og institutioner, hvor børn i forskellige aldersgrupper kan få glæde af den samme stander.

Perfekt til Skoler, Institutioner og Sportshaller

Den mobil basketball stander fra Lifetime er et oplagt valg for skoler, sportshaller og institutioner, der har brug for en fleksibel og holdbar løsning. Dens robuste konstruktion betyder, at den kan modstå hyppig brug, hvilket gør den ideel til undervisning og fritidsspil. Samtidig gør den mobile funktion det nemt at opbevare standeren, når den ikke er i brug, og hurtigt sætte den op igen, når det er tid til spil.

Basketball er en sport, der fremmer teamwork, motoriske færdigheder og fysisk aktivitet, og med Lifetime 90819 kan du sikre, at børn og unge får de bedste rammer til at udvikle deres færdigheder og have det sjovt med spillet.

Skiven – Robust og Kompakt

Skiven på Lifetime 90819 er fremstillet af robust polyethylen, som er både holdbart og vejrbestandigt. Den måler 112 cm x 76 cm, hvilket giver en passende størrelse til at øve præcisionsskud og spille kampe på et semi-professionelt niveau. Denne skive er designet til at kunne holde til hårde slag og skud uden at gå i stykker eller miste sin form. Polyethylen er et materiale, der ikke blot er let, men også modstandsdygtigt over for de skiftende danske vejrforhold, hvilket gør det ideelt til både indendørs og udendørs brug.

Nem Installation og Vedligeholdelse

En anden fordel ved Lifetime model 90819 er, at den er nem at installere og vedligeholde. Du behøver ikke være en professionel for at sætte standeren op, da den kommer med en brugervenlig manual, der trin for trin forklarer, hvordan du samler og opstiller standeren. Derudover kræver den minimal vedligeholdelse. Den vejrbestandige skive og stel betyder, at du ikke behøver bekymre dig om rust eller forringelse af materialet, selvom standeren står udendørs.

Konklusion

Lifetime mobil basketball stander model 90819 er et produkt, der kombinerer holdbarhed, fleksibilitet og høj kvalitet i et kompakt og smart design. Med amerikansk kvalitet og smarte funktioner som justerbar højde og mobilitet, er denne stander et ideelt valg for skoler, sportshaller og institutioner, der ønsker en pålidelig basketball løsning. Den er bygget til at holde og kan modstå både hårdt spil og de udfordringer, det danske vejr kan byde på. Lifetime model 90819 er den perfekte investering, hvis du leder efter en basketball stander, der leverer på alle fronter.

Passer godt sammen med dette tilbehør bolde & Ball return

De kan købes her og nu på vores webshop

Specifikationer

  • Model 90819
  • Solide stålrør
  • Justering i højden fra 2,28 m til 3,05 m. (interval 15cm)
  • Basketkurv Ø45 cm Official størrelse
  • Vejrbestandigt basketnet.
  • Basketplade i high-density polyethylene.
  • Bagpladestørrelse: 112 x 71 x 5 cm.
  • Vægt: 27 kg.
  • Base dimensioner: 109,7 x 76,2 x 16,5 cm