Streamline bygger på stærke værdier, altid med dig som kunde i centrum.

Streamline Consulting & Agency ApS bygger på stærke værdier, altid med dig som kunde i centrum.

Vi strækker os over en bred vifte af polyethylen møbler af meget høj kvalitet og holdbarhed, sports-og fritidsprodukter, vandsportsartikler samt Clogs.

Streamline er ene agent i Norden for verdens største og førende producent af klapborde og klapstole, amerikanske Lifetime Products.

Møblerne er fremstillet i en unik konstruktion af i 100% ren polyethylen uden tilsat kalk og på højstyrke stålstel, hvilket gør vores klapborde og stole til de stærkeste på markedet: De kan tåle mere slid og brug, de vejer mindre eller det samme, som møbler af blandingsprodukt og kan bære op til 3 gange mere vægt. Den rene polyethylen er utrolig let at rengøre, stolene kan stables og bordene klappes sammen, hvilket gør dem lette at opbevare.

Dermed er Lifetimes klapborde og klapstole yderst velegnede til alt fra kirker, sportshaller og skoler, over festudlejere, foreninger og forsamlingshuse til kommunale institutioner.

Vi er ligeledes ene agent i Norden for italienske BIHOS, producent af skridstærke clogs til bl.a. kantiner og sundhedssektoren. Det praktiske, behagelige og sikre fodtøj, er sandsynligvis verdens mest hygiejniske fodtøj. De indeholder hverken PVC eller Latex, er sved- og stødabsorberende og har luftventilation på hele oversiden.

Stor viden om vores produkter

Vi sætter en ære i at give vores samarbejdspartnere den bedste oplevelse af mødet med os og vores produkter. Det er vigtigt for os, at vores store viden om produkterne kan guide dig til det for dig bedste køb. Derfor vil du møde den samme kontaktperson fra først til sidst, så vi kan opbygge en frugtbar relation.

Er du i markedet for eksklusive, langtidsholdbare produkter til siddende eller stående events eller indkøber i sundhedssektoren, så kontakt os gerne for et tilbud til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du at teste produkterne, så er du også meget velkommen til at aftale et møde i vores showroom i Hillerød.

Vi glæder os til at møde dig og se på samarbejdsmuligheder.

RING

+45 44 48 00 95

E-MAIL

salg@streamline.dk

SHOWROOM

Gefionsvej 6
DK-3400 Hillerød

ÅBNINGSTIDER

Mandag-Torsdag 09.00-16.30
Fredag 09.00 – 13.00