Fri levering over 5.000 kr ex. moms

5 års produktgaranti

Leverandør siden 1999

LIFETIME Basket Double Shot Arcade System Model 90056

Dette basket ‘Double shot arcade system’ er perfekt til en intern konkurrence

Alle kan bruge det

Medfølger 7 stk bolde

 

Varenummer 90056 Kategori

Beskrivelse

LIFETIME Basket Double Shot Arcade System Model 90056 – Perfekt til skoler, institutioner og sportshaller

LIFETIME Basket Double Shot Arcade System Model 90056 er et fremragende valg til alle, der ønsker at tilføje en sjov og konkurrencedygtig basketballoplevelse til deres lokaler. Uanset om det er i skoler, institutioner eller sportshaller, tilbyder denne basketball arcade-maskine en fantastisk aktivitet, der er både underholdende og lærerig. Denne model er kendt for sin høje kvalitet, robuste design og smarte funktioner, der gør den ideel til både unge og voksne.

Amerikansk kvalitet og holdbarhed

Når man taler om LIFETIME-produkter, er der ingen tvivl om, at man taler om kvalitet. Denne basketball arcade-maskine er produceret med amerikansk kvalitet i højsædet, hvilket sikrer en lang levetid og stor holdbarhed. LIFETIME har været kendt i årevis for at skabe sportsudstyr, der kan tåle mange timers intensiv brug, og denne Double Shot-model er ingen undtagelse.

Den solide konstruktion gør maskinen robust og i stand til at klare selv de hårdeste skud uden at miste sin stabilitet. Dette er særligt vigtigt i skoler og institutioner, hvor udstyr ofte udsættes for hårdhændet brug. Med sin stærke ramme af pulverlakeret stål og slidstærke net kan LIFETIME Basket Double Shot Arcade System holde til mange års brug, uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Smarte og praktiske funktioner

LIFETIME Basket Double Shot Arcade System Model 90056 er ikke bare holdbar, men også spækket med smarte funktioner, der gør spillet endnu mere underholdende og engagerende. Systemet har to separate basketballkurve, så to spillere kan konkurrere mod hinanden samtidig. Dette gør det ideelt til både individuelle spil og holdkonkurrencer i skoler eller institutioner.

Maskinen er også udstyret med et elektronisk scorer-system, der tæller pointene præcist og hurtigt, hvilket gør det nemt at holde styr på stillingen i en intens kamp. LED-displayet viser resultaterne tydeligt, så både spillere og tilskuere kan følge med. Det indbyggede lydsystem giver realistiske lydeffekter, der øger spændingen og gør oplevelsen endnu mere autentisk.

Let at flytte og opbevare

Selvom LIFETIME Basket Double Shot Arcade System er robust og holdbar, er det også designet til at være let at flytte og opbevare. Maskinen er udstyret med hjul, der gør det nemt at rulle den fra et sted til et andet, uden at man behøver at løfte den. Dette er en stor fordel i skoler og institutioner, hvor pladsen ofte er begrænset, og hvor udstyr ofte skal flyttes rundt afhængigt af dagens aktiviteter.

Desuden kan maskinen foldes sammen til en kompakt størrelse, når den ikke er i brug. Dette gør den nem at opbevare i et skab eller hjørne, uden at den optager unødvendig plads. Denne fleksibilitet gør LIFETIME Basket Double Shot perfekt til steder, hvor det er nødvendigt at optimere pladsen, som f.eks. i sportshaller, klubber og fritidsordninger.

Passer til alle aldre

En af de store fordele ved LIFETIME Basket Double Shot Arcade System Model 90056 er, at den er velegnet til folk i alle aldre. Både børn og voksne kan have glæde af at spille på denne maskine, hvilket gør den ideel til skoler, institutioner og sportshaller, hvor man har en bred målgruppe.

Med justerbare skudafstande kan spillere tilpasse udfordringen til deres eget niveau, hvilket gør det muligt at inkludere både nybegyndere og erfarne basketballspillere i spillet. Denne fleksibilitet betyder, at maskinen kan bruges til forskellige formål, lige fra afslappet leg til mere seriøse træningssessioner.

Kompakt og pladsbesparende design

Selvom LIFETIME Basket Double Shot Arcade System er fyldt med funktioner og muligheder, er den designet med tanke på kompakthed. Når den er foldet sammen, måler maskinen 88 cm i bredden, 135 cm i dybden og 228 cm i højden. Dette gør den meget pladsbesparende, når den ikke er i brug.

De danske mål gør det let at vurdere, hvor meget plads man skal bruge for at kunne nyde en omgang sjov og konkurrence i basketball. Det kompakte design gør det også muligt at have maskinen stående i mindre rum, hvilket er ideelt i institutioner og skoler, hvor pladsen ofte er begrænset.

Perfekt til skoler, institutioner og haller

Denne model er særligt velegnet til skoler, institutioner og sportshaller, hvor der ofte er behov for aktivitetsmuligheder, der kan aktivere både børn og voksne. Med sin robuste konstruktion og holdbare materialer kan den tåle intensiv brug dag efter dag, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

LIFETIME Basket Double Shot Arcade System Model 90056 er også en fantastisk måde at introducere børn til basketball på en sjov og underholdende måde. Det er en aktivitet, der kan styrke både kondition, koordination og konkurrenceånd, hvilket gør den til et perfekt valg for skoler og institutioner, der ønsker at tilbyde en alsidig og engagerende aktivitet.

Konklusion

LIFETIME Basket Double Shot Arcade System Model 90056 er et topkvalitets produkt, der kombinerer robusthed, fleksibilitet og underholdning i én pakke. Med sin amerikanske kvalitet, smarte funktioner og kompakte design er den et fremragende valg til skoler, institutioner og sportshaller. Uanset om man leder efter noget, der kan give børnene motion, eller om man ønsker at skabe en sjov konkurrence mellem venner og kolleger, vil denne basketball arcade-maskine med garanti levere timevis af sjov og spænding.

 

Køb tilbehør som bolde og nyt net eller bund.

De kan købes her og nu på vores webshop

Yderligere information

Vægt 39 kg
Størrelse 133 × 70 × 16 cm

Specifikationer

  • Model 90056
  • Sjov for alle aldre
  • Kraftig konstruktion
  • Sammenklappelig
  • 2 kurve + pointtæller
  • Vægt: 36 kg