Fri levering over 5.000 kr ex. moms

5 års produktgaranti

Leverandør siden 1999

LIFETIME bordvogn til 10 stk lange eller rundeborde model 80339

Fordele:

  • Meget kraftige gummi hjul 100 mm non marking
  • 2 faste og 2 stk drejelige hjul med bremse
  • Med håndgreb
  • Fremstillet i stål
  • Pulverlakeret stel
  • Ekstra kraftig – top kvalitet
  • Let opbevaring af lange og runde klapborde

Se vores store udvalg af professionelle transportvogne til klapborde

Varenummer 80339 Kategori

Beskrivelse

Lifetime Transportvogn til 10 Stk. Lange eller Runde Borde – Model 80339

Når det kommer til at håndtere mange borde på en effektiv, sikker og praktisk måde, er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Lifetime transportvogn til 10 stk. lange eller runde borde, model 80339, er den ideelle løsning for dem, der ønsker en robust, pålidelig og funktionel bordvogn. Uanset om det er til brug på arbejdspladsen, i skolen, til større arrangementer eller i andre sammenhænge, hvor mange borde skal flyttes og opbevares, er denne transportvogn designet til at lette arbejdet.

Robust kvalitet i højeste klasse

Lifetime er kendt for at producere kvalitetsprodukter, der er bygget til at holde, og denne bordvogn er ingen undtagelse. Lifetime transportvogn 80339 er lavet af holdbare materialer, der kan modstå det daglige slid, som transport af tunge borde kræver. Rammen er fremstillet af stål, hvilket sikrer både styrke og stabilitet, selv når vognen er fuldt lastet med 10 borde. Dette gør transportvognen robust og i stand til at holde til intensiv brug over lang tid.

Den solide konstruktion af bordvognen betyder også, at den er i stand til at modstå udfordrende miljøer, såsom hårde gulve, ru overflader og skiftende temperaturer, uden at miste sin funktionalitet. Dette gør Lifetime bordvognen velegnet til både indendørs og udendørs brug, hvilket er en stor fordel, hvis den ofte skal flyttes mellem forskellige lokationer.

Let at flytte og manøvrere

En af de største fordele ved Lifetime transportvogn 80339 er, hvor let den er at flytte, selv når den er fuldt lastet med 10 borde. Vognen er udstyret med kraftige hjul, som er designet til at rulle let og jævnt på både hårde og bløde overflader. Dette gør den let at manøvrere rundt i trange rum, op ad ramper eller gennem smalle døråbninger, hvilket sparer tid og kræfter for brugeren.

Hjulene er også meget slidstærke, hvilket betyder, at de kan bruges i længere tid uden at blive beskadiget, hvilket igen øger vognenes holdbarhed og levetid. Derudover er de udstyret med bremser, så bordvognen kan stå sikkert og stabilt, når den ikke er i brug.

Kompakt og pladsbesparende design

Når det kommer til opbevaring af en transportvogn, er det vigtigt, at den ikke fylder for meget plads, når den ikke er i brug. Lifetime transportvogn 80339 har et kompakt design, som gør den let at opbevare. Når den er tom, kan den nemt placeres i et hjørne eller op ad en væg, hvor den fylder minimalt. Dette kompakte design er en stor fordel i lokaler, hvor pladsen er begrænset.

Vognens design gør det også muligt at stable bordene på en sikker og organiseret måde, så de er lette at få adgang til og kan flyttes, når det er nødvendigt. Dette er især nyttigt i konferencelokaler, forsamlingshuse og andre steder, hvor borde skal bruges regelmæssigt, men ikke nødvendigvis er i brug hele tiden.

Let at rengøre og vedligeholde

Lifetime transportvogn 80339 er designet med brugervenlighed i tankerne, og det inkluderer også, hvor let den er at rengøre. Da rammen er lavet af stål, kan den hurtigt tørres af med en fugtig klud for at fjerne støv, snavs eller spild. Dette gør vedligeholdelsen af vognen meget enkel, hvilket er en stor fordel i travle miljøer, hvor der ikke altid er tid til omfattende rengøring.

De robuste hjul er ligeledes lette at vedligeholde, og de er konstrueret til at modstå både skidt og støv, hvilket sikrer, at de ruller problemfrit, selv efter mange års brug.

Ideel til både lange og runde borde

En anden unik fordel ved Lifetime transportvogn 80339 er dens alsidighed. Den er designet til at kunne transportere både lange og runde borde, hvilket gør den ideel til en række forskellige formål. Uanset om du arbejder med større konferenceborde eller mindre runde borde til middage og fester, kan denne transportvogn håndtere det hele. Dette gør den til et fleksibelt værktøj, der kan tilpasses forskellige behov og arrangementstyper.

Sikker og nem opbevaring af borde

Når bordene ikke er i brug, skal de opbevares sikkert og effektivt. Lifetime transportvogn 80339 sikrer, at bordene stables stabilt og sikkert, uden risiko for at vælte eller blive beskadiget. Vognen er designet med praktiske sideholdere, som sikrer, at bordene bliver på plads under transport, hvilket forhindrer uheld og skader.

Den lette adgang til bordene gør det også hurtigt og nemt at hente og stille dem tilbage igen, hvilket sparer tid og minimerer besvær for personalet.

Konklusion

Lifetime transportvogn til 10 stk. lange eller runde borde, model 80339, er den ideelle løsning for dem, der søger en transportvogn af høj kvalitet, der er både robust, let at manøvrere og kompakt. Med sin holdbare stålramme, lette manøvrerbarhed, alsidige kapacitet og pladsbesparende design, er denne bordvogn perfekt til institutioner, virksomheder og events. Lifetime leverer med denne vogn en pålidelig løsning, der vil holde i mange år, samtidig med at den gør arbejdet lettere for dem, der har ansvaret for at flytte og opbevare borde.

Uanset om det er til daglig brug eller større arrangementer, vil Lifetime transportvogn 80339 være et værdifuldt værktøj, der kombinerer funktionalitet, holdbarhed og brugervenlighed.

Borde som passer til denne vogn ø153 cm & 243 cm borde

De kan købes her og nu på vores webshop

Yderligere information

Vægt 33 kg
Størrelse 150 × 69 × 96 cm

Specifikationer

  • Model 80339
  • Lifetime transportvogn
  • Opbevaring af:
  • 10 stk runde klapborde – max Ø153 cm
  • 10-12 stk lange klapborde
  • Farve: Sort
  • Længde: 150 cm
  • Bredde: 69 cm
  • Højde: 96 cm
  • Vægt: 33 kg