Fri levering over 5.000 kr ex. moms

5 års produktgaranti

Leverandør siden 1999

LIFETIME eksamensbord 100 x 50 cm model 80864

Hvorfor vælge LIFETIME eksamensbord

LIFETIME eksamensbordet er skabt med kompakte dimensioner på 100 x 50 cm, hvilket giver eleverne en optimal arbejdsplads uden at fylde for meget i lokalet. Denne balance mellem funktionalitet og pladsbesparelse gør bordet ideelt til både undervisning og eksamener. Med en vægt på kun 6 kg er det ekstremt let at håndtere, hvilket gør transport, opstilling og nedtagning hurtig og ubesværet. Det kan nemt flyttes af en enkelt person, hvilket gør det praktisk til brug ved større arrangementer, hvor mange borde skal sættes op på kort tid.

Det smarte, pladsbesparende design med indbygget stabelspor reducerer behovet for opbevaringsplads med 20%. Dette betyder, at op til 40 borde kan opbevares på kun 0,6 m², hvilket er en væsentlig fordel for institutioner, der har begrænset lagerplads. Samtidig er LIFETIME eksamensbordet et prisvenligt alternativ til traditionelle træborde, hvilket gør det til en økonomisk attraktiv løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bordet er konstrueret af robuste materialer, der sikrer lang holdbarhed og modstår daglig slitage, ridser og belastning fra gentagen brug. Dette gør bordet til en pålidelig løsning, som kan klare de daglige udfordringer i et travlt undervisningsmiljø. De foldbare ben gør det nemt at opbevare bordene, når de ikke er i brug. Den sammenklappelige funktion muliggør kompakt stabling, så bordene fylder minimalt under opbevaring.

Gennem vores sortiment kan du finde et bredt udvalg af professionelle og slidstærke klapborde, der er skræddersyet til at imødekomme alle dine behov for fleksibel og praktisk møblering i undervisningsmiljøer.

Varenummer 80684 Kategorier ,

Beskrivelse

Hvad er det rigtige eksamensbord

Når det kommer til valg af det rette eksamensbord, er faktorer som størrelse, vægt og opbevaring af stor betydning. LIFETIME eksamensbord model 80684 er udviklet med netop disse behov for øje, og det er et ideelt valg til brug ved eksamener og andre formelle arrangementer i læringsmiljøer som skoler, gymnasier og universiteter. Dette bord tilbyder ikke blot praktiske funktioner, men også langtidsholdbarhed, brugervenlighed og mulighed for effektiv opbevaring. Lad os udforske de mange fordele, der gør LIFETIME model 80684 til en fremragende investering for uddannelsesinstitutioner.

Optimal størrelse og fleksibilitet

LIFETIME model 80684 har en bordplade på 100 x 50 cm, hvilket giver den perfekte balance mellem kompakthed og funktionalitet. Denne størrelse er ideel til eksamensbrug, da den giver eleverne tilstrækkelig arbejdsplads uden at fylde unødvendigt meget i rummet. Dette er særligt vigtigt ved større eksamener, hvor mange borde skal opstilles på én gang i store lokaler. Her gør den pladsbesparende størrelse det nemt at opstille flere borde tæt på hinanden uden at gå på kompromis med komforten for de studerende.

Bordets slanke design giver god plads til eksamensredskaber som bærbare computere, notesbøger og skrivematerialer, samtidig med at bordpladen er let at rengøre. Dette er en væsentlig faktor, når bordene bruges af mange forskellige elever dagligt. Derved sikres det, at bordene forbliver pæne og funktionelle over tid, uden at kræve omfattende vedligeholdelse.

Let og nemt at håndtere

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved LIFETIME model 80684 er dens lave vægt på blot 6 kg. Denne lette konstruktion gør bordet nemt at flytte rundt på, hvilket er en klar fordel ved hyppige opstillinger og nedtagninger – som ofte er tilfældet ved eksamener, foredrag og lignende begivenheder. Den lave vægt betyder også, at en enkelt person nemt kan håndtere flere borde på én gang, hvilket gør det mere effektivt at opstille og nedtage borde i store mængder. Dette sparer både tid og ressourcer, hvilket kan være en stor lettelse for skolens personale.

Selv med sin lave vægt er bordet designet til at være robust og slidstærkt. Det kan tåle gentagne opstillinger og transport uden at miste sin funktionalitet eller struktur. Dette gør det til et langsigtet valg for uddannelsesinstitutioner, der har brug for pålidelige og holdbare møbler, som kan klare den hårde hverdag i et undervisningsmiljø.

Pladsbesparende stabeldesign

En anden vigtig egenskab ved LIFETIME model 80684 er det innovative stabeldesign. Bordene kan stables tættere end traditionelle borde, hvilket reducerer det pladsbehov, der normalt kræves ved opbevaring. Faktisk kan denne model reducere opbevaringspladsen med op til 20% sammenlignet med andre modeller, hvilket er en stor fordel for skoler og institutioner med begrænset plads til rådighed. Dette effektive design gør det muligt at opbevare op til 40 borde på blot 0,6 kvadratmeter.

Denne pladsoptimering er ikke blot praktisk, men også økonomisk fordelagtig. Det mindsker behovet for store lagerlokaler og gør det lettere at organisere og vedligeholde opbevaringen af borde. Samtidig er bordene nemme at tage frem og pakke væk, hvilket reducerer den tid og indsats, der kræves for at håndtere dem.

Fokus på holdbarhed og funktionalitet

LIFETIME model 80684 er fremstillet af materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer en lang levetid, selv ved hyppig brug. Dette gør det til et pålideligt valg for institutioner, der ønsker at investere i møbler, som kan holde i mange år. Bordets holdbarhed betyder, at det kan modstå daglig slitage, ridser og anden påvirkning, som uundgåeligt opstår i et aktivt undervisningsmiljø.

Benene på bordet er stærke og stabile, hvilket sikrer, at det står fast under brug. Dette er især vigtigt ved eksamener, hvor ro og koncentration er afgørende for elevernes præstationer. Benene kan foldes sammen, hvilket yderligere forenkler både opbevaring og transport. Samlet set tilbyder bordet en stabil og sikker arbejdsflade, som er nødvendig for at skabe et godt studiemiljø.

Det ideelle valg for uddannelsesinstitutioner

LIFETIME model 80684 er det oplagte valg for skoler, gymnasier, universiteter og andre læringsinstitutioner. Bordets kompakte størrelse, lette vægt, pladsbesparende design og robuste konstruktion gør det ideelt til daglig brug såvel som til eksamener, foredrag og seminarer. Kombinationen af funktionalitet og økonomisk fornuft gør det til en langsigtet løsning, der vil være til gavn for både studerende og undervisere.

Med muligheden for at opbevare 40 borde på blot 0,6 kvadratmeter og den generelle fleksibilitet, som bordet tilbyder, er LIFETIME model 80684 en game-changer for uddannelsesmiljøer med begrænset plads og ressourcer.

Konklusion

LIFETIME eksamensbord model 80684 er en komplet løsning til dem, der søger et praktisk, holdbart og pladsbesparende bord til eksamensbrug og undervisning. Med dette bord får man en alsidig og effektiv løsning, der gør en mærkbar forskel i ethvert læringsmiljø. Uanset om det drejer sig om daglig undervisning eller eksamensafholdelse, leverer LIFETIME model 80684 på alle parametre.

Passer godt sammen med denne klapstol i hvid

De kan købes her og nu på vores webshop

Yderligere information

Vægt 6 kg
Størrelse 100 × 50 × 4 cm

Specifikationer

  • Model 80684
  • Farve: Hvid
  • Stel: Pulverlakeret stål
  • Højde udslået: 74 cm
  • Høje sammenklappet: 100 cm
  • Bredde: 50 cm
  • Højde: 4 cm
  • Vægt: 6 kg
  • Belastning: 175 kg