Fri levering over 5.000 kr ex. moms

5 års produktgaranti

Leverandør siden 1999

LIFETIME mobil basketball stander Model 71566

LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 71566 er en robust og fleksibel løsning, perfekt til både udendørs og indendørs brug.

Den er let at flytte rundt takket være dens kompakte design og solide stålrørskonstruktion.

Standeren kan justeres i højden fra 2,28 m til 3,05 m, hvilket gør den velegnet til spillere i alle aldre.

Basketpladen er fremstillet i vejrbestandigt high-density polyethylene og måler 127 x 76 cm, mens kurven har en officiel diameter på 45 cm.

Med en samlet vægt på 50 kg og en base, der kan fyldes for ekstra stabilitet, er dette system ideelt til det danske vejr og giver en lang levetid uden at falme.

Varenummer 71566 Kategori

Beskrivelse

LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 71566 – En Robust Løsning i Høj Kvalitet

En mobil basketball stander af amerikansk kvalitet

LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 71566 er det perfekte valg til dem, der leder efter en holdbar og praktisk løsning til basketballaktiviteter. Denne stander er udviklet i USA og er designet til at levere den robusthed og kvalitet, som LIFETIME er kendt for. Uanset om du er en professionel spiller, entusiast eller skoleelev, tilbyder denne mobil basketball stander den nødvendige stabilitet og fleksibilitet for at give den bedste spilleoplevelse.

Perfekt til skoler, institutioner og haller

En af de største fordele ved LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 71566 er dens alsidighed. Den er designet til at være nem at flytte rundt og er derfor en ideel løsning til skoler, institutioner og haller. Mange offentlige faciliteter har ofte brug for fleksible løsninger, der kan tilpasses forskellige situationer, og denne stander opfylder netop dette behov. Takket være dens mobilitet kan den let transporteres fra en del af hallen til en anden eller endda flyttes udendørs, når vejret tillader det.

Kompakt og let at flytte

Med en base, der kan fyldes med sand eller vand for ekstra stabilitet, kan LIFETIME Mobil Basketball Stander let flyttes, når den er tømt, og det gør den utrolig praktisk til steder, hvor der er brug for fleksible opstillinger. Dette gør det muligt at tilpasse basketballbanen efter behov, uanset om det er til træning, kampe eller sjov og leg. Selvom standeren er stor og robust, kan den stadig flyttes uden besvær, hvilket er en væsentlig fordel i forhold til stationære systemer.

Smart design med fokus på holdbarhed

Denne LIFETIME stander er udstyret med et 50-tommer (ca. 127 cm) backboard fremstillet af shatterproof polycarbonat, hvilket giver en ekstremt holdbar og robust konstruktion. Polycarbonat er kendt for sin modstandsdygtighed mod slag og stød, hvilket gør dette basketballmål til en langtidsholdbar løsning, selv under hårde spilforhold. Den stålramme, som omgiver backboardet, bidrager også til den øgede holdbarhed og sikrer, at målet kan modstå selv de mest intense kampe.

Justerbar højde – tilpasset alle aldre og niveauer

En anden fantastisk funktion ved denne mobil basketball stander er den justerbare højde. Med LIFETIME’s unikke Action Grip mekanisme kan du hurtigt og nemt justere højden på målet fra 229 cm (7,5 fod) til 305 cm (10 fod), hvilket gør det velegnet til spillere i alle aldre og på alle niveauer. Dette er en funktion, som skoler og institutioner især vil sætte pris på, da det giver mulighed for at tilpasse målets højde til både børn og voksne, uden at skulle investere i flere forskellige systemer.

Designet med fokus på sikkerhed og præcision

Når det kommer til sikkerhed og præcision, er LIFETIME Mobil Basketball Stander også førende. Den stødsikre ramme og skive er designet til at kunne modstå stød og slag uden at gå på kompromis med spillets kvalitet. Derudover er kurven udstyret med en dobbeltfjedret Slam-It Pro ring, der giver en autentisk og professionel oplevelse, når der dunkes eller skydes bolden mod nettet. Det gør spillet både sjovt og udfordrende for spillere på alle niveauer.

Amerikansk kvalitet til dansk brug

Når man køber en basketball stander fra LIFETIME, kan man være sikker på, at man får et produkt i verdensklasse, som er skabt til at holde. Med sine amerikanske rødder har LIFETIME mange års erfaring i at udvikle produkter, der er bygget til at kunne holde til selv de mest krævende brugere. Denne basketball stander er ingen undtagelse, og dens robuste design og kvalitetsmaterialer sikrer, at den kan holde i mange år frem. Samtidig er det en fordel, at den er udviklet til udendørs brug og kan tåle det danske klima.

Konklusion – En smart og robust basketball stander

LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 71566 er en fantastisk løsning til dem, der søger en kombination af holdbarhed, fleksibilitet og amerikansk kvalitet. Med dens smarte design, der både er robust og let at flytte, er denne stander ideel til skoler, institutioner og haller, hvor der er brug for en fleksibel løsning til basketballaktiviteter. Dens kompakte størrelse og justerbare højde gør det muligt for spillere i alle aldre at få glæde af spillet.

Denne model er ikke kun et stykke udstyr, men en investering i mange timers sjov og træning for spillere på alle niveauer. Med sin kombination af kvalitet, fleksibilitet og holdbarhed er det en basketball stander, der med garanti vil leve op til forventningerne, og som vil kunne bruges af både professionelle og nybegyndere i mange år frem.

Passer godt sammen med dette tilbehør bolde & Ball return

De kan købes her og nu på vores webshop

Specifikationer

  • Model 71566
  • Solide stålrør
  • Justering i højden fra 2,28 m til 3,05 m. (interval 15cm)
  • Basketkurv Ø45 cm Official størrelse
  • Vejrbestandigt basketnet
  • Basketplade i high-density polyethylene
  • Bagpladestørrelse: 127 x 76 x 3 cm
  • Vægt: 50 kg
  • Base dimensioner: 124,4 x 83,0 x 22,8 cm