Fri levering over 5.000 kr ex. moms

5 års produktgaranti

Leverandør siden 1999

LIFETIME mobil basketball stander Model 90000

LIFETIME mobil basketball stander Model 90000 er designet til det danske vejr og kan nemt flyttes rundt.

Den justerbare højde (2,28 m til 3,05 m) gør den perfekt til spillere i alle aldre, og Speed Shift-systemet sikrer hurtig og enkel justering i 15 cm intervaller.

Basketkurven har en officiel størrelse med en diameter på 45 cm, og det vejrbestandige net er ideelt til udendørs brug.

Systemet er bygget med solide stålrør og en holdbar bagplade i polyethylen (123 x 76 x 5 cm).

Med en vægt på 55 kg og en kompakt base (127,7 x 77,4 x 20,8 cm) er det både robust og nemt at opbevare.

Varenummer 90000 Kategori

Beskrivelse

LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 90000 – Den Perfekte Løsning til Skoler, Institutioner og Haller

Hvis du er på udkig efter en basketball stander af høj kvalitet, der kombinerer holdbarhed, robusthed og mobilitet, er LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 90000 det oplagte valg. Denne mobil basketball stander er designet med både kvalitet og funktionalitet for øje og er perfekt til skoler, institutioner og sportshaller. Med dens amerikanske kvalitet og gennemtænkte design får du en basketball stander, der både er holdbar og let at flytte, hvilket gør den ideel til både indendørs og udendørs brug. Lad os dykke ned i de mange fordele ved denne smarte løsning.

Kvalitet og holdbarhed i topklasse

Når det kommer til udstyr til sport, er det vigtigt, at kvaliteten er i top. LIFETIME er et velrenommeret mærke, der står for amerikansk kvalitet og innovation inden for sportsudstyr, og deres mobil basketball stander Model 90000 er ingen undtagelse. Denne model er fremstillet med en stålramme, der sikrer både styrke og holdbarhed, samtidig med at standeren er let nok til at kunne flyttes rundt efter behov.

Basketball standeren har en skive på 122 cm, som er fremstillet i gennemsigtigt, slagfast polykarbonat. Dette materiale er kendt for sin robusthed og evne til at modstå hårde stød, hvilket gør det ideelt til hyppig brug. Uanset om den bruges i skolegården, en sportshal eller en institution, vil denne stander kunne holde til selv de mest intense spil uden at tage skade.

Smarte og praktiske funktioner

En af de mest fremtrædende egenskaber ved LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 90000 er dens mobilitet. Med dens kompakte og smarte design er det nemt at flytte standeren rundt, uanset om det er fra indendørs til udendørs eller blot til et andet sted på banen. Den er udstyret med hjul, der gør det muligt at transportere den uden besvær. Dette er især praktisk for skoler og institutioner, hvor pladsen ofte skal bruges til flere forskellige aktiviteter, og det er vigtigt at kunne rydde banen hurtigt.

Basketball standeren er også justerbar i højden, hvilket gør den velegnet til spillere i alle aldre og på alle niveauer. Med en simpel håndtering kan du justere højden fra 2,3 meter til 3,05 meter, som er den officielle højde for basketball spil på konkurrenceniveau. Denne fleksibilitet gør, at standeren kan bruges af både børn, unge og voksne, hvilket er en stor fordel for skoler og sportsklubber med forskellige aldersgrupper.

Amerikansk kvalitet og design

Som med alt andet fra LIFETIME kan du være sikker på, at du får et produkt, der er designet og fremstillet i USA, hvor kvalitet og innovation går hånd i hånd. LIFETIME har mange års erfaring med at udvikle sportsudstyr, der kan holde til det hårde slid, der følger med daglig brug. Model 90000 er ingen undtagelse, og dens robuste opbygning og kvalitetsmaterialer sikrer, at den vil være en pålidelig del af dit sportsudstyr i mange år frem.

Basketball standeren er også modstandsdygtig over for vejrets påvirkninger. Dette er især vigtigt, hvis den bruges udendørs, hvor den skal kunne modstå både sol, regn og frost. Stålrammen er behandlet med en rustresistent belægning, og skiven i polykarbonat vil ikke blive ødelagt af solens UV-stråler. Dette gør det muligt at bruge standeren hele året rundt, uden at du skal bekymre dig om skader forårsaget af vind og vejr.

Perfekt til skoler, institutioner og sportshaller

LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 90000 er den perfekte løsning til skoler, institutioner og sportshaller, der har brug for fleksibelt og holdbart sportsudstyr. Takket være dens mobilitet og justerbare højde kan den bruges af mange forskellige grupper, og dens kompakte design gør, at den nemt kan opbevares, når den ikke er i brug.

For skoler, der ønsker at introducere børn til basketball, er denne stander ideel, da den kan justeres til en lavere højde, hvilket gør spillet mere tilgængeligt for yngre børn. Samtidig kan den justeres til den officielle højde for ældre elever eller professionelle spillere, hvilket giver mulighed for en bred vifte af basketball aktiviteter.

Let at flytte og kompakt

En af de store fordele ved denne model er dens mobilitet. Basketball standeren er udstyret med hjul, der gør det nemt at flytte den fra sted til sted. Dette betyder, at den kan bruges både indendørs i en hal og udendørs på en gård eller et sportsareal. Den lette transport gør det også muligt at gemme standeren væk, når den ikke er i brug, hvilket er en fordel for steder med begrænset plads.

Slidstærk og robust konstruktion

Når man investerer i sportsudstyr, er det vigtigt, at det kan holde til daglig brug. LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 90000 er bygget til at modstå selv de mest intense spil. Den solide stålramme og den slagfaste skive i polykarbonat sikrer, at standeren kan bruges af både amatører og mere erfarne spillere uden at blive beskadiget.

Samlet set er LIFETIME Mobil Basketball Stander Model 90000 en fremragende investering for skoler, institutioner og sportshaller, der har brug for et holdbart, robust og mobilt basketballsystem af høj kvalitet. Den smarte konstruktion, de holdbare materialer og muligheden for at justere højden gør den til en alsidig løsning, der kan bruges af alle aldre og niveauer.

Passer godt sammen med dette tilbehør bolde & Ball return

De kan købes her og nu på vores webshop

Yderligere information

Vægt 38 kg
Størrelse 129 × 83 × 25 cm

Specifikationer

  • Model 90000
  • Solide stålrør
  • Justering i højden fra 2,28 m til 3,05 m. (interval 15cm)
  • Basketkurv Ø45 cm Official størrelse
  • Vejrbestandigt basketnet.
  • Basketplade i high-density polyethylene.
  • Bagpladestørrelse: 123 x 76 x 5 cm.
  • Vægt: 55 kg.
  • Base dimensioner: 127,7 x 77,4 x 20,8 cm